Novo doživetje kartinga v Ljubljani

WOOP! KARTING je eden najmodernejših karting centrov v Evropi, ki svojim obiskovalcem nudi popolnoma novo doživetje vožnje z gokarti. Preizkusite ga lahko v Dvorani 18, BTC City, Ljubljana.  Karting arena je primerna tako za najmaljše voznike, ki se bodo s starši ali sami prvič peljali z gokarti, kot tiste, ki bi radi preizkusili popolnoma novo, večnivojsko progo in odpeljali svoj najhitrejši krog ali pa svoje znanje preizkusili na posebih turnirjih, ki bodo organizirani že od septembra dalje.

Na novem kartodromu, dolžine nekaj manj kot 300 metrov, so na voljo najnovejši električni gokarti podjetja RIMO, ki omogočajo varno in adrenalinsko vožnjo tudi  najmlajšim voznikom, v zato namenjenih gokartig – dvosedih, že od četrtega leta dalje. Starejši od šest let pa bodo lahko samostojno preizkusili tudi manjše ‘junior’ gokarte.

Tisti starejši in hitrejši vozniki bodo lahko ob posebnih priložnostih uživali tudi v zvoku V8 motorja. Proga je obogatena s svetlobnimi efekti, ki pričarajo občutek še večje hitrosti in nepozabnega doživetja. Posebnost je tudi integrirana platforma, ki obiskovalca oz. zgolj gledalca popelje v osrčje same gokart akcije.

Zagotavljanje varnosti je woop-ovo osnovno vodilo, zato sledijo najnovejšim varnostnim smernicam. Poseben sistem nadzoruje celotno dogajanje na progi in skrbi za ustrezno signalizacijo, ter nadzoruje vožnjo in prilagaja hitrost gokartov v primeru nepredvidenih situacij ali ovir na progi. Prav tako se hitrosti gokartov prilagajaju starosti in izkušnjam voznikov. To pomeni, da so na progi vedno isto hitri vozniki, ki pa lahko napredujejo v višji hitrostni razred na podlagi doseženega časa in se tako vozijo vedno hitreje.

www.karting.woop.fun