BVLGARI AQVA ATLANTIQVE

Je nova dišava, ki jo je navdihnila surova moč Atlantika. Dišava je polna nasprotij med svežino in čutnostjo ter ustvarja mogočno, drugačno izkušnjo. To je vonj za moškega z magnetno privlačnostjo, ki se potopi v vitalnost morja ter se na površje vrne z atletsko vztrajnostjo, močnim razumevanjem oceana in spoštovanjem njegove moči – tako on sam postane Gospodar Vode.

AZZARO WANTED

Lesno-citrusno začinjena eau de toilette, ki pusti vznemirljivo in elegantno sled. Nova, eksplozivno sveža, vznemirjujoča razkošna moška dišava. Razposajen in karizmatičen sodobni heroj, ki mu zavidajo vsi moški in ki si ga želijo vse ženske. Vse oči so uprte vanj, povsod vzbuja poželenje … Njegova beseda je WANTED. Samozavesten, zavedajoč se svoje moči, dobi vse, kar si želi. Ker si upa. AZZARO WANTED.

CARTIER baiser fou

Sladko odišavljen nov vonj, iz šopka ustvarjen okoli ene in edinstvene rože – orhideje. Strastna, očarljiva, ženstvena. Nekoliko nagajiva cvetna dišava, ki je tako okusna, da je skoraj balzamična. Osupljiva kreacija Mathilde Laurent, ki je moderna in divja v srcu. Baiser Fou sprosti magnetno silo neustavljive orhideje, večne muze Cartiera.

JIMMY CHOO L’Eau

Ujame duh slastnega in žejnega hibiskusa, ki je pomešan z lubjem, sadjem in lesom. Za sijočo ženstveno in čutno dišavo. Je nov izraz dinamične, žareče in avanturistične ženske, kot nalašč ustvarjen za poletje 2017. Za ženske, ki so nežne, elegantne in drzne.