Maison Veuve Clicquot, ki slovi po svoji drznosti in inovativnosti, je predstavil povsem nov način pitja šampanjca, ki vključuje umetnost mešanja pijač, in tako ustvaril Veuve Clicquot RICH in RICH ROSÉ.

S prepojitvijo šampanjcev RICH in RICH ROSÉ z osvežilnim okusom sveže izbranih sestavin je Veuve Clicquot odkril novo izkušnjo pitja šampanjca. Svoj RICH koktajl pripravite v 3 enostavnih korakih: v kozarec za vino naložite ledene kocke, izberite svoj naravni okus iz zbirke receptov za RICH koktajl (npr. kumara), napolnite kozarec z ohlajenim šampanjcem Veuve Clicquot RICH ali RICH ROSÉ. Zdaj pa le še nazdravite svojemu najljubšemu okusu!

Ne le da je šampanjec iz kolekcije Veuve Clicquot RICH možno prirediti vašemu okusu, ampak je tudi vsestransko uporaben, saj ga lahko pijete kadarkoli in kjerkoli, ob kateremkoli delu dneva. Z novo košaro Veuve Clicquot RICH, ki vsebuje steklenico šampanjca RICH in dva kozarca, lahko svoj sveže izbran koktajl s šampanjcem prinesete s seboj na piknik in vsak načrt spremenite v zabavo. V gorah ali na oceanih, na strehah ali v soteskah, pozimi ali poleti, podnevi ali ponoči – šampanjec iz kolekcije Veuve Clicquot RICH je popolna pijača vedno in povsod.

Vinska klet Veuve Clicquot je kolekcijo RICH ustvarila s posebnim namenom kombiniranja z izborom sestavin, ki v vsakem izmed nas prebudijo mojstra mešanja oz. clicquologa. Vinska klet Veuve Clicquot je sodelovala z izkušenimi mojstri mešanja, da bi izbrala popolne sestavine, ki naravno vzpodbujajo okuse vina, obenem pa mu dodajo edinstven zasuk.

Prepoznavne note vina Veuve Clicquot RICH poudari prisotnost naslednjih izbranih sestavin: ananasa, lupinice grenivke, kumare, zelene, paprik ali čaja – vse to na ledu. RICH ROSÉ se skupaj z enologi v Maison Veuve Clicquot povezuje z naslednjimi sestavinami, ki poudarjajo njegove značilne rdeče sadne note: ingverjem, ananasom, limeto, čajem – vse to na ledu.

Izrazite svoj individualni okus z izborom arome, ki ustreza vašemu počutju in priložnosti, ter ustvarite osebno izkušnjo okušanja.

Kolekcija Veuve Clicquot RICH je popolnoma nov igriv način, da se počutite »tako Clicquot«. Šampanjec Veuve Clicquot RICH je na voljo v klasični, magnum in jeroboam steklenici. Šampanjec Veuve Clicquot RICH ROSÉ je na voljo v 75-centilitrski steklenici.

Veuve Clicquot RICH je že na voljo v spletni trgovini www.merit.si in izbranih lokalih po Sloveniji.