V istrski vasi, ki ima samo tri prebivalce, je svoje mesto našel San Canzian Village & Hotel. Edinstven koncept, ki spaja kulturo, moderno umetnost in vpliv lokalnega dizajna, nudi svojim gostom individualni pristop in vrhunsko uslugo hotela s 5 zvezdicami. San Canzian razpolaga s 24 sobami in suitami, v katerih se tradicionalni istrski šarm spogleduje z elementi sodobnega luksuza. Notranji dizajn se ozira za lesenim načinom gradnje, izvedba je seveda sodobna in se lepo spaja s srednjeveškim ambientom. Zunanji bazen s čudovitim panoramskim pogledom na nasade oljk in vinograde San Canziana nudi gostom popolno vzdušje za opazovanje sončnega zahoda ob pomirjujočih zvokih narave.

V sklopu hotela se nahaja restavracija Luciano, ki je dobila ime po enem od njenih najpomembnejših dobaviteljev istrskih sestavin. Natančna, a ne provokativna kuhinja temelji na izrednih lokalnih sestavinah. Odličen zajtrk, prav tako iz lokalnih sestavin, sodobno prezentirane tradicionalne istrske jedi in večhodni meni ob spremljavi najboljših vin bo zadovoljil tudi najzahtevnejše poznavalce visoke kuhinje.

V sklopu restavracije Luciano lahko gostje San Canziana najdejo eno najboljših vinskih kleti na Hrvaškem s preko 600 etiketami, za ljubitelje „miksologije“ pa barmani kreirajo osvežilne koktejle z edinstvenim podpisom. Posebne tehnike in domaći, ročno nerejeni sirupi, likerji in grenčice so zaslužni za vrhunsko kvaliteto in avtentične okuse skozi vse leto.

Luksuzni boutique  hotel San Canzian v neposredni mližini Buj in Grožnjana, ki je svoja vrata odprl lanskega avgusta, je postal član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of the World po samo dveh mesecih dela. Je prvi hotel v Istri, ki je zadovoljil zelo stroge zahteve te grupacije, ki združuje le najboljše od najboljših. V spoju z vrhunsko gastronomsko ponudbo ponuja pravo doživetje Istre v malem. Edinstvena lokacija, udobne in stilsko opremljene sobe, individualen pristop do gostov, vrhunska hrana lokalnega porekla in izjemna usluga hotela s 5 zvezdicami, so odličnii predpogoji za sproščen oddih daleč od mestnega vrveža in hrupa.

San Canzian Village & Hotel, Mužolini Donji 7, Buje, Hrvaška

tel.: + 385 99 302 0000, + 385 52 853 897

www.san-canzian.hr 

info@san-canzian.hr