Beograd je bogatejši za nov boutique hotel. SAINT TEN Hotel je popolna kombinacija tradicionalnega in modernega dizajna in se uvršča v sam vrh beograjskih hotelov. Duh starega Beograda se prepleta z uslugami na najvišjem nivoju, zato bodo tudi najzahtevnejši gosti navdušeni, ko bodo vstopili v ta hotel.

ZGODOVINA

Stara zgradba v ulici Svetog Save 10, kjer je danes hotel, je bila zgrajena leta 1929, kot delo poznanega beograjskega arhitekta Stojana Velkovića. Družina Veljković je pustila velik pečat v zgodovini Beograda. Bili so zelo aktivni v politiki od samega začetka moderne politike v Srbiji, bili pa so tudi lastniki večih stavb in prve Vračarske banke. Zgodovinski podatki govorijo, da je bil Stojan član “masonske lože”, glede na to, da je v svojih delih uporabljal številne masonske simbole, ki so vidni tudi na fasadi hotela nad balkoni.

 

SOBE

Zaradi potreb gostov, svetovnih trendov v dizajnu in nasledstvu same zgradbe, SAINT TEN Hotel razpolaga s 56 luksuznimi sobami in apartmaji. The Classics, The Executives in Suites so tipi sob, ki gostom nudijo, da si sami nastavijo temperaturo, ne glede na letni čas. Sobe so opremljene s Serta vzmetnicami, poznanimi po kakovosti in udobju. Najkakovestnejši materiali so uporabljeni tudi pri sami gradnji, na primer naravni kamen v kopalnicah in ročno izdelano pohištvo.

THE CLASSICS

The Classics sobe predstavljajo popoln spoj tradicionalnega šika in modernega dizajna. Imajo lesena tla, ploščice iz naravnega kamna, dežni tuš v tuš kabinah, Noir kozmetiko, individualno kontrolo temperature, pametni TV sistem in ročno narejene unikatne kose pohištva, vse to za edinstveno izkušnjo gostov.

EXECUTIVE SOBE

Executive sobe ponazarjajo luksuz Vračarja in so popolne za poslovne goste, saj ponujajo vse za zadovoljstvo in potrebe najzahtevnejših gostov. Prostorne sobe nudijo popolno bivanje v originalni atmosferi z vsebino najvišje kakovosti.

APARTMAJI

Edinstveni apartmaji nudijo komfort in unikatne vsebine. Luksuzen dizajn, balkoni, lesena tla in prostorne kopalnice so aduti teh apartmajev.

MINISTRY SUITES

Ministry apartmaji spajajo kulturno nasledstvo hotela z modernim notranjim dizajnom. Terase, ki so ohranile izgled iz leta 1929 imajo edinstven pogled na ulico Svetog Save. Posebej izbrani detajli, tekstil in materiali, ki so jih uporabili pri opremljanju, ponazarjajo prefinjenost in luksuz Vračarja. Ti udobni apartmaji so veliki preko 40 kvadratnih metrov, opremljeni z velikimi francoskimi posteljami, delom za sedenje, delovno mizo in kot taki predstavljajo simbol SAINT TEN Hotela.

JUNIOR SUITE

Edinstveno dekoriran Junior apartma je kreiran po meri sodobne poslovne ženske, moškega ali para, ki ima možnost sprostitve v veliki postelji z baldahinom, udobnem delu za sedenje ali v prostorni kopalnici. Veliko ogledalo za make up je dokaz, kako so se posvetili vsem detajlom in potrebam sodobnih potnikov in potnic.

MULTIFUNKCIONALNA SOBA / POSLOVNI APARTMA

V šestem nadstropju se nahaja multifunkcionalna soba s teraso. Prostor je posebej dizajniran tako za koktejle, kot za sestanke in posebne dogodke, kot so privatne večerje, rojstnodnevne zabave ali druge dogodke v popolnoma opremljenem apartmaju. Kot kreativna alternativa za dogodke, se v tej sobi nahaja velika miza, knjižnica in kuhinja. Idealen spoj dnevne sobe in poslovnega prostora.

 

SESTANKI IN DOGODKI V SAINT TEN Hotelu

SAINT TEN Hotel ponuja idealen prostor velikosti 110 kvadratnih metrov za vse vrste sestankov in dogodkov, od podpisovanja pogodb do prezentacij, seminarjev, delavnic in konferenc. The Covenant Meeting Room je sestavljen iz treh prostorov (Paper, Pen in Stamp), ki se lahko združijo. Sodobno opremljen prostor ponuja številne možnosti, od flipchartov, projektorjev, platen, LCD in TV ekranov do interaktivne table, možnosti video konference in ročne nastavitve temperature in svetlobe. The Secret Room se nahaja v drugem nadstropju in je idealna za sestanke z manjšim številom sodelujočih, ki zahtevajo intimo in diskretnost.

SANCTUS RESTAVRACIJA

Ponuja dva komplementarna koncepta, tekom dneva bo udoben in ležeren občutek Classics menija pospremil napet poslovni dan, medtem ko bo restavracija zvečer odela svojo najelegantnejšo obleko in s Fine Dine menijem zadovoljila prave gurmane. Skrbno izbrane lokalne sestavine in velika ljubezen do kuhinje so rezultat popolne fuzije v SAINT TEN krožnikih z različnimi okusi. Ponosen, da ponudi Beogradu popolnoma nove okuse, SAINT TEN Hotel nudi tudi vrhunsko kolekcijo stejkov iz zorjenega mesa in ročno narejenih testenin s kombinacijo klasičnih svetovnih predjedi.

SATURDAY BRUNCH

SAINT TEN Hotel je začel novo tradicijo. Vsako soboto med 12. in 16. uro v hotelski restavraciji organizira sobotni brunch. Na meniju je okusni bife, sestavljen iz svetovnih okusov, od sušija, do humusa in falaflov, na “live cooking” stojnici pa se vsak teden zvrstijo druge jedi. To je brunch za celotno družino, saj v tem času poteka šola kuhanja za otroke, kjer imajo najmlajši gosti priložnost sami pripravljati jedi ter se istočasno spoznavati z zdravimi sestavinami. Odlična priložnost za dober začetek vikenda.

WELLBEING

V želji, da bi zadovoljili vsem potrebam gostov, je SAINT TEN Hotel v svojo ponudbo uvrstil tudi Wellbeing cono, ki jo sestavljajo Cardio Boost, Savna in Massage Room. Gostje lahko nemoteno opravljajo svoje dnevne vaje na Technogym napravah in utežeh. Savna je narejena iz  posebnega Abači lesa iz Afrike, ki je poznan po odlični prevodnosti toplote in lahki in hitri prilagodljivosti visokim temperaturam. V sodelovanju z Wellness Akademijo Peđa Filipović, ima hotel v svoji ponudbi širok spekter masaž in tretmajev, ki bodo sprostili tudi najbolj stresna telesa.

PREDNOSTI

V želji, da bi popolnoma zadovoljili svoje goste, SAINT TEN Hotel nudi izposojo ročno narejenih koles za vse tiste, ki bi si želeli Beograd ogledati na ta način. Za osvežitev je ves čas na voljo brezplačni brezalkoholni mini bar, prost dostop do WiFi omrežja ter brezplačni telefonski klici na vsa fiksna omrežja po svetu. V vsaki sobi je na voljo Vergnano 1882 aparat za kavo in čaj s kapsulami.

SAINT TEN Hotel je nov igralec in kot tak zagotovo eden od najkvalitetnejših hotelov v Beogradu. Ima velikanski potencial, ki postavlja nove trende v nudenju personalizirane usluge. Beograd je sedaj pripravljen, da se postavi ob bok ostalim evropskim prestolnicam in tržišču ponudi avtentičen boutique hotel.

Svetog Save 10, Vračar
Beograd, Srbija

www.saintten.com 
info@saintten.com
tel.: +381 11 4116633