»Rift je novi radiator, ki je narejen iz dveh različnih delov, ki ju lahko združimo v kompozicije, ki se do popolnosti prilagodijo v kakršnikoli arhitekturni prostor. To je funkcionalen izdelek z minimalistično eleganco, ki arhitektom omogoči, da ustvarijo idealno kompozicijo, ki kar najbolje odgovarja njihovim potrebam.«

Ludovica in Roberto Palomba z Matteom Fiorinijem

Tubes Radiatori predstavlja Rift kot korak naprej v njihovem raziskovanju v tehničnih in stilskih inovacijah radiatorjev.

Rift je naprava, sestavljena iz več enot in komponent, ki je ustvarjena tako, da zadovolji potrebe vsakega oblikovalca. Radiator je narejen iz dveh enot iz iztisnjenega aluminija, ki ju lahko namestimo vodoravno ali navpično, poravnano, neporavnano ali obrnjeno, da ustvarita kompaktne, simetrične ali nesimetrične postavitve. Njegovo prilagodljivost lahko še povečamo z linijo pripomočkov, ki vključujejo tudi police, kar pripomore k temu, da radiator postane nepogrešljiv element v vaši dnevni sobi ali spalnici; skupaj z grelnimi stojali za brisače pa ga bo vesela vsaka kopalnica.

Rift je lahko dobiti v električni, hidravlični ali kombinirani različici.

Riftova najboljša inovacija, ki ga s tem uvršča v sam vrh radiatorjev, nepogrešljivih pri prenovah, je popolna patentirana tehnična namestitvena inovacija, ki je mnogo preprostejša kot pri navadnih radiatorjih. Nič več ni potrebna kirurška natančnost, da bi radiator povezali z vodovodnim sistemom. Pri Riftu je to mogoče z enim samim zbiralnikom s prilagodljivim centriranjem.

Tubes ponuja mnogo standardnih modelov, ki so sestavljeni iz dvojnih ali več številnih Riftovih kombinacij, ki so vodoravno ali navpično poravnane, neporavnane ali sestavljene iz delov različnih velikosti in raznovrstnih spojev, kar poustvari monumentalno zbirko po meri ustvarjenih radiatorjev, ki bodo odgovarjali vašemu okusu in potrebam.

Material: aluminij

Barve: vse barve v zbirki Tubes

Dimenzije: velikost do 240 cm, širina od 100 do 190 cm