Vrhunske sestavine, sezonska ponudba in širok izbor lokalnih vin, tako bi na kratko lahko opisali restavracijo Topli val, ki se nahaja v hotelu Hvala v Kobaridu.

Njihova kuhinja je mediteranska z dodatkom lokalnega kulinaričnega izročila. 45 letne izkušnje, spoštovanje tradicije, preizkušeni recepti ter skrbno izbrane sestavine zagotavljajo čistost okusov. V Toplem valu lahko dobite praktično vse dobrote, ki nam jih nudi Jadransko morje.

Sveže sestavine in prvinski okusi so v Toplem valu stalnica. V Savudriji imajo svoje ribiče, ki skrbijo za dnevno sveže ribe, lokalne in domače pa so postrvi, s katerimi jih oskrbuje ribogojnica v Kobaridu. Nudijo vam tudi divjačino lokalnih lovcev, njoki, ravioli ter kobariški štruklji po receptu none Pepce, pa so delo spretnih rok njihovih kuharjev. Ponujajo tudi številne domače suhomesne in mlečne izdelke lokalnih kmetov in proizvajalcev.

Chefa Gorazd in Bojan z ekipo dodata jedem ščepec skrivnosti, ki je pika na i popolni kulinarični harmoniji v mogočni dolini Soče.

Fotografije: Dean Dubokovič

Trg svobode 1, Kobarid

Tel: +386 5 3899300

info@hotelhvala.si

https://www.hotelhvala.si/restavracija-topli-val