Cortina d’Ampezzo ni le tipično smučarsko letovišče. Medtem ko si tu lahko privoščite dobro in razgibano smuko, to majhno mesto v središču Dolomitov slovi predvsem po tem, da je pravo kulinarično stičišče – kjer pred smučanjem zasijeta vinarstvo in kulinarika.

Tivoli, edina restavracija v mestu, ki so jo pri Michelinu počastili s svojimi zvezdicami, je poznana po svoji ustvarjalni interpretaciji klasičnih gorskih jedi. Staromodna in intimna jedilnica, okrašena z lesom in tako čutno čarobna, je le deset minut vožnje oddaljena od središča mesta, tik ob Socrepesu.

Zahvaljujoč kuhi Graziana Presta je postala restavracija ena najboljših v Cortini. Poleg divjačine in jagnjetine je mogoče izbirati med mnogo vrstami rib z bližnjih ribjih tržnic v Benetkah in Chioggii. Školjke so še posebej cenjene, začenši z jastogovim tatarjem z mariniranim janežem in krompirjevo majonezo, ki mu sledijo bučkini ravioli s školjkami in kozicami. Privoščite si klasično, doma narejeno jed iz kozic, ocvrtih v hrustljavi polenti, za konec obroka pa še posebno sladico po šefovem izboru carosello ai cinque cioccolati (dobesedni prevod: vrtiljak petih čokolad). Restavracija ponuja tudi zasebni catering.

Sijajna kuhinja, ki tradicionalnim vplivom dolguje prav toliko kot tudi ustvarjalnemu in domiselnemu talentu. Meni odlikuje riba, kar je presenetljivo glede na alpsko lokacijo restavracije; privlačne stavbe v alpskem slogu ob cesti čez prelaz Falzarego.