Restavracija, ki se nahaja tik ob morski obali ter nudi čudovit pogled na okolico, je odprla svoja vrata leta 2004. Pred tem je bila to hiša družine Pellizzer in ker le te niso hoteli prodati, so oče Corrado in  sinova Nereo in Giovanni prišli na idejo, da staro rezidenco spremenijo v restavracijo in tako dopolnijo svojo ponudbo poleg restavracij Giannino in RIO.

 

Edinstven ambient z izbranimi poslikavami ter prijazno osebje v kombinaciji z vrhunsko mediteransko in domačo rovinjsko ponudbo so zagotovilo za edinstveno uživanje v vseh pogledih. Poskusite odlične domače lignje s polento, pripravljeno na rovinjski način, pa ribje fileje s tartufi ali pa izberite ribji file Pantulina. Tudi domače testenine z morskimi dobrotami bodo kot nalašč za razvajanje brbončic. Ponujajo vam tudi vrhunska vina tako domačih kot tujih vinarjev, uživate pa lahko tudi ob koktejlih.

Restavracijo Puntulina vodita Giovanni in Mirjana in njun koncept, ki temelji na inovativni fini lokalni kuhinji v prijetnem družinskem okolju, se zdi zadetek v polno.

www.puntulina.eu

Ul. Sv. Križa 38, Rovinj

Tel.: +385 52 813 186