Kulinarična hiša presežkov v dizajnu, ponudbi in kvaliteti,  vrhunsko razvajanje na vseh nivojih ter za vse čute. V vsem, za vse. Z vonjem po Toskani, okusi Provanse, s ščepcem Mediterana in nostalgijo iz babičine kuhinje. Vodilo, vizija in misel je nazaj k naravi in njeni prvinskosti. Restavracija Evergreen je postavljena v idilično naravno okolje sredi neokrnjene narave in je del celotnega koncepta Diners Golf & Country Club Ljubljana,  ki ga dopolnjuje s svojo kulinarično zgodbo.

 

Iztok Ilšnik

 

Klubska hiša in Restavracija Evergreen, ki se je ugnezdila v njej, leži na imenitni lokaciji, saj je spozicionirana v nekakšnem stičišču vseh poti; v neposredni bližini Ljubljane, letališča Brnik, gorenjske avtoceste, Kranja, Kamnik s čudovitimi pogledi na Šmarno goro, Smledniški grad in Kamniške Alpe. Vodilna nit zasnove je bila nazaj k naravi in njeni prvinskosti. Restavracija Evergreen se lahko pohvali s prestižno kulinariko, ki jo za vas ustvarja chef Iztok Ilšnik, ki pravi, da kdor ne kuha s srcem, nima v kuhinji kaj iskati. Za ta poklic moraš biti preprosto rojen. Vsak trenutek je potrebno delati s srcem, saj se kuharji izražamo s kreacijami na krožnikih, kar gostje še kako opazijo.

Vse od zgodnjega jutra, ki ga lahko začnete z zdravim in okrepčilnim zajtrkom, nadaljujete z odličnimi kosili pa vse do poznega večera z  dnevno in tematsko ponudbo, kakor z izborom vrhunskih pršutov in sirov iz doma in tujine, vse to ob spremljavi bogate izbire vrhunskih domačih in tujih vinarjev. Pustite se razvajanju v idiličnem okolju in se predajte božanskim dobrotam restavracije Evergreen. Tako v poletnem času, ko vse ozeleni, kakor v zimskem, ko se tu pod nežno snežno odejo zgodi čarobna  zimska pravljica, kakor iz pravljice nekje  sredi zasneženih vršacev.

 

Restavracija Evergreen
Smlednik 200, Smlednik
+386 41 366 249

evergreen@kaval-group.si

www.kaval-group.si

 

fotografije: Dean Dubokovič in Nejc Pernek