Regent Porto Montenegro prinaša mešanico miline in glamurja na čudovite obale Jadrana. Eleganten hotel z italijanskimi vrtovi ohranja duh starodavnih časov tega podnebja, prinaša vse nianse veličastnih italijanskih palač, ki so prisotne v tej regiji in svetovno znano gostoljubnost luksuzne hotelske znamke Regent.

Regent Porto Montenegro se nahaja na obali zaliva Boke Kotorske, ki je pod Unescovo zaščito, in gostom predstavlja neokrnjeno lepoto ene najbolj vznemirljivih novih destinacij v južni Evropi. Hotel se nahaja v središču navtičnega letovišča in marine za jahte in superjahte Porto Montenegro. V navtičnem letovišču eleganten življenjski stili cveti v polnem zamahu v živahni skupnosti, polni restavracij, barov, luksuznih butikov – z več kot 250 sončnimi dnevi na leto.

Ponudbo Regent Porto Montenegro sestavljajo trije namestitven deli, kjer lahko gostje doživijo razkošno razkošje v eni najbolj prefinjenih pokrajin v Evropi. Na morski obali, z gorskimi gorami Črne gore v ozadju, hotel s petimi zvezdicami – Regent Porto Montenegro svojim gostom ponuja pravo obilje: eleganco in udobje Benetk, del Aqua & Baia po navdihu beneških mojstrov renesanse in italijanske riviere. Osupljiv razgled na Bokokotorski zaliv in črnogorske gore ter prilagojene storitve na vsakem koraku, od gurmanske kuhinje in razvajajočih zdraviliških tretmajev do razkošnih prostorov za dogodke.

Navdihnjen z neverjetnimi razgledi na Bokokotorski  zaliv in morje, hotelski del Venezia ponuja 87 sob in apartmajev, ki jih je oblikoval Tino Zervudachi iz studia Mlinaric, Henry & Zervudachi iz Londona in predstavlja klasično prefinjenost z navtičnimi detajli, ki dodajo občutek pripadnosti in udobja zasebne kabine luksuzne ladje. Vsak od teh domiselno zasnovanih prostorov je obdan z naravnimi tkaninami v pomirjujoči paleti pastelno modre, bež in mahagoni rjave barve.

Hotelski del Aqua & Baia vsebuje 88 sob in apartmajev, ki so sinonim za eleganco te pomirjujoče oaze, kjer se zemeljski odtenki bež, slame in trave odlično ujemajo z luksuznim pohištvom v bogatih tonih. Sodobno udobje je obogateno s subtilnimi dodatki in sodobnim udobjem, večina sob pa ima opremljene terase, kjer lahko gostje uživajo v osupljivem pogledu na zaliv ali gore.

Okusi razkošja: restavracije in bari Regent Porto Montenegro

Restavracije in bari hotela Regent Porto Montenegro ponujajo najbolj sveže sestavine, pripravljene z ljubeznijo in postrežene do popolnosti. Osredotočajo se na pristne okuse in lokalno pridobljene sestavine, da ustvarijo kulinarično izkušnjo, ki bo očarala vsakega elegantnega popotnika.

Restavracija Murano ponuja koncept fine dining skozi ves dan z menijem, ki vključuje jedi, ki jih navdihuje sredozemska in jadranska kuhinja, vse skupaj pa dopolnjuje seznam lokalnih in tujih vin, z očarljivim pogledom na marino.

Gourmet Corner je klasična slaščičarna in delikatesa, kjer strežejo sveže pecivo in kruh, pa tudi slane prigrizke, vrhunsko izdelane torte, solate, testenine in obvezne domače pijače.

Onyx Bar & Garden je razkošno okolje za glamurozen aperitiv pred večerjo ali prostor za sproščujoč večer s ponudbo dekadentnih koktajlov, ki jih pripravljajo izkušeni miksologi, skupaj z okusnimi prigrizki, ki jih boste našli na meniju tega bara.

Razkošen bar ob zunanjem bazenu ponuja meni osvežilnih sredozemskih prigrizkov in poletnih koktajlov. Jedilnik zadovolji vsakogar z izbiro svežih solat, naborom drobnih grižljajev in sendvičev, ki so prave male umetnine.

Holistični pristop k pomlajevanju v Regent Spa Zone

Regent Spa vam bo ponudil široko paleto tretmajev in holistični pristop k pomlajevanju, ki združuje starodavno tradicijo s svežimi, organskimi sestavinami za nego uma, telesa in duha. Hotel ponuja številne možnosti za sprostitev in osvežitev: Pool Club z dvema neskončnima bazenoma in dvema otroškima bazenoma s čudovitim razgledom na zaliv ter elegantnim barom ob bazenu. Notranji bazen Regent Spa se ponaša z jacuzzijem, savno, parno kopeljo, tuši doživetij in tremi sobami za tretmaje ter intimnim fitnes studiem.

Kraj za raziskovanje biserov Črne gore

Poleg hotelskega udobja ponuja hotel Regent Porto Montenegro številne ponudbe, ki popotnikom omogočajo, da v stilu raziskujejo čudovito črnogorsko pokrajino in kulturo na svojih štirikolesnikih s skrbno oblikovanimi navodili hotelske ekipe Concierge.

Vožnja po Boki Kotorski vas bo popeljala v eno najbolj značilnih in impresivnih pokrajin Sredozemlja. Obiščite staro mestno jedro Kotorja, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine, in baročno mesto Perast, kjer boste odkrili srednjeveško arhitekturo in sakralne spomenike Črne gore. V zalivu pred Perastom sta dva otoka – otok sv. Jurja, ki je iz 12. stoletja, in otok Gospa od Škrpjela. Po legendi je svetišče Gospe od Škrpjela nastajalo dolga stoletja, ko so mornarji, potem ko so leta 1452 v morju našli ikono Marije z detetom na skali, po vsaki uspešni plovbi poleg nje postavili drugo skalo. Sčasoma se je otok postopoma dvignil iz morja.

www.regenthotels.com/Porto-Montenegro