BoxSpring je zgodba o uspehu! Zgodba, ki jo lahko živite tudi vi, če sebe, svoje zadovoljstvo in uspeh postavite na prvo mesto. S posteljo BoxSpring bo vaša spalnica postala oaza sprostitve in udobja. To boste zares razumeli šele, ko jo boste preizkusili.

BoxSpring postelje predstavljajo nove smernice dovršenega in edinstvenega spalnega udobja tako pri nas kot v tujini. Tu ne gre le za unikaten dizajn oblazinjenja, ki ga narekujejo želje vsakega posameznika in ki se bohoti z nadstandardno višino v številnih barvnih odtenkih. Gre za perfekcionizem in kakovost po meri izdelane postelje, ki zagotavlja temelj osebnega zadovoljstva.

Kaj pa ležišče? Ključ do njegove popolnosti ste vi!

Da se prisluhne vašim željam glede oblazinjenja postelje je dandanes že skoraj pričakovano. Bi to lahko rekli tudi glede ležišča? Odgovor je da!
V svetu BoxSpring postelj se ležišča ne izbira, ampak se ga izdela. Izdela se ga na podlagi meritev in pogovora z vami o tem, kakšne so vaše telesne lastnosti, potrebe, morebitne zdravstvene težave in želje po udobju.

Skrivnost popolnega spanca se skriva v notranjosti postelje BoxSpring

V podjetju Maremico so zvesti kvaliteti in dovršenosti. Za njih je le najboljše dovolj dobro za vas. To se vidi, občuti pa šele, ko se na BoxSpring uležete.
Ker izdelava njihovih ležišč temelji na tem, da smo si ljudje različni, je popolnoma jasno, da je ključ do vašega popolnega spanja ravno postelja BoxSpring. Bi za vaš BoxSpring izbrali vodno posteljo Lectus prilagojeno vašim željam ali po meri izdelano ležišče Leticia? Odgovor je vsekakor vredno prepustiti vaši hrbtenici in vašim občutkom.

Kakovost postelj BoxSpring prepoznali tudi v Avstriji

Podjetju Maremico, ki se z razvojem ležišč ukvarja že od leta 1994 in katerega poslanstvo je zagotoviti zdrav in popoln spanec vsakomur, so se odprla vrata tudi na avstrijskem trgu. To je tudi ena od mnogih potrditev, da postelje BoxSpring, s slovenskimi inovativnimi rešitvami, narekujejo nove smernice za popolno spanje in podirajo stereotip serijsko izdelanih ležišč.

Valentin Marinšek, oblikovalec: “Skupaj z vrhunskim timom smo na podlagi 25 letnih izkušenj razvili popoln koncept postelje BoxSpring, na katerega smo še posebej ponosni, saj je plod slovenskega oblikovanja in lastne proizvodnje. Kar pa zadeva občutka, ko enkrat ustvariš posteljo za katero veš, da lahko prav vsakomur med nami zagotovi edinstven videz in popolno spanje, ta pa je resnično neprecenljiv.”

Izdelano v Sloveniji
Slovensko znanje, inovativnost, strokovnost in srčnost ekipe Maremico je le del kvalitet, ki so zaslužne za to, da je postelja BoxSpring zgodba o uspehu. Ne samo uspehu podjetja Maremico, temveč vseh, ki bodo zase izbrali najboljše. Posteljo BoxSpring. Posteljo, ki je več kot le to.

https://www.boxspring.si/