Luka Gourmet restavracija Ošterija Pr Noni je franšizna restavracija blagovne znamke Luka Gourmet s kar 18 letno tradicijo. Restavracija je tako v kulinarični ponudbi, kot ambientu projektirana in zasnovana pri Luka Gourmet  franchisse.

 

Kulinarika predstavlja predvsem mediteransko, večinoma italijansko kuhinjo. Zajema tudi klasične in internacionalne  jedi in nekaj slovenskih specialitet. Te slovenske jedi nudijo predvsem ob koncu tedna v obliki sobotnih in nedeljskih domačih kosil.

V a’la cart ponudbi pa vedno najdemo tudi kakšno zanimivost popularne eksotične ponudbe, kot so azijski rezanci, indijski curry, japonski suši ter trenutno izredno popularen žar s pestro ponudbo originalnih argentinskih, ameriških ali irskih steakov. Žar je originalen, na odprtem ognju in oglju v prvovrstnem josper grilu.

 

Poznani so tudi po ponudbi svežih morskih rib, škampov in školjk, ki so vedno na voljo tako na žaru, kot v pečici ali pa s testeninami in v rižoti. Od mesnih jedi so poznani po govejem fileju Luka Gourmet s sušenimi paradižniki v balzamični omaki, jagnječji kroni s timijanom, račjih prsih v pomarančni omaki, govejem Entrecoteu, Argentinskem rib-eye steaku, florentincu toskanskega Chianina goveda in sladicah, ki jih pripravljajo njihovi kuharji (mangova krema s pasijonkinim želejem, slivova in mandljeva torta).

Restavracija se nahaja le deset minut od centra Ljubljane v bližini obvoznice na izhodu Ljubljana- Vič, v naravnem okolju dreves ob rečici Malega grabna, kar ji daje izreden občutek sproščenosti, predvsem poleti na čudovitem vrtu.

Cesta v Gorice 1 / 1000 Ljubljana

+386 1 24 25 820

www.prnoni.si