Znamka Oliver Peoples je bila ustanovljena leta 1987. Takrat so odprli svoj prvi butik v osrčju zahodnega Hollywooda, kjer so potem snovali svoje prve modele. Okvirji so se zgledovali po ameriških vintage očalih, ki so bila hit v poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ta estetska vintage očala skupaj z edinstveno losangeleško kulturo – elementi mode, filma, umetnosti, glasbe in južnokalifornijskega sloga življenja – ostajajo jedro blagovne znamke ter so navdih za modele, za katere je značilen globalni poziv.

Očala Oliver Peoples so izdelana ročno in iz najkakovostnejših materialov, s poudarkom na najmanjših podrobnostih in vrhunski tehnologiji leč. Na voljo so v najboljših trgovinah z očali na drobno, veleblagovnicah in najprestižnejših butikih po svetu.

Oliver Peoples si je do zdaj pridobil mrežo zvestih in vplivnih modnih sledilcev. Omenjeno blagovno znamko je mogoče kupiti v več kot šestdesetih državah po svetu. Svoje poslovalnice ima v New Yorku, Los Angelesu, Malibuju, Costa Mesi, San Diegu, San Franciscu, Chicagu in Tokiu.

Če si želite ogledati najnovejše modele očal Oliver Peoples, obiščite njihovo spletno stran www.oliverpeoples.com.