V letu 2015 si vzemite trenutek in izkusite bleščečo energijo, ki kuje vezi med ljudmi, ki jih ljubite! Moët & Chandon predstavlja Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie, elegantno omejeno serijo za valentinovo ali kakršenkoli drugi poseben dan, ki slavi tiste neprecenljive trenutke v življenju, ki jih preživimo z našimi najdražjimi. Letos se ikonični črni trak Moët & Chandon vzdigne v zrak, da vas živahno povabi, da nazdravite z Moët Rosé Impérial. Razpre se v prefinjen val elegance in sloga.

 

Črni trak Moët & Chandon elegantno krasi steklenice legendarnega šampanjca že od leta 1886, letos pa se bo prelevil v novo, sodobno različico. Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie ponuja prefinjen, nov način za uživanje in deljenje slavnega Moët Rosé Impérial: eleganten trenutek v dvoje, glamurozen dogodek s prijatelji ali veselje v družinskem krogu!

Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie vključuje elegantno zaokroženo škatlo, ki jo zavrtimo, da se odpre in razkrije steklenico Moët Rosé Impérial, ter novo stojalo Toasting Tie. Slavni trak Moët & Chandon se spremeni v prefinjeno, pozornost vzbujajoče stojalo, ki drži štiri kozarce za šampanjec s krhkimi peclji brez podstavka.

Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie živahno oblečen v rožnato in črno z elegantnimi usnjenimi detajli popolnoma izraža krhke in hkrati čvrste nianse, ki se združujejo v šampanjcu rose. Omejeno serijo dopolnjuje posebej izdelana knjižica Moët Rosé Impérial, ki je priložena v škatli.

Kampanjo Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie bogatijo tudi elegantne fotografije avtorice Ilarie Orsini. Podobe predstavljajo stojalo Toasting Tie v živahnem rožnatem in črnem lounge okolju, ki nas vabi s tremi prijatelji, ki nazdravljajo z Moët Rosé Impérial!

Omejena izdaja Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie Coffret je na voljo v prodajni galeriji podjetja Merit International (Letališka cesta 3c).