Miotto je popoln življenjski koncept, ki pooseblja trende in sloge vsega sveta. Njegovo bistvo je elegantnost, ki prebuja čustva brezčasnega čara in popolnosti.

Kolekcija Miotto združuje vrsto materialov, tekstur, palet in dizajnov. Je sodobna v vsakem pogledu, vendar kljub temu udobna in drzna. Kolekcija vpeljuje fine, uravnotežene in visokokakovostne elemente, ki se ponašajo z vodilnim svetovnim dizajnom, ki odmeva skozi Miotto.

S čudovitimi oblikami boste definirali svoj prostor ter izrazili svoj osebni, uravnoteženi in zelo izbrani slog.

Moto: Izberite dizajn, ki izraža vašo dušo dvojčico, svojemu domu pa dodajte pridih razkošja.

Vedno je dobro, če svoj dom lahko okrasimo z nečim, kar je popolnoma naše. Za nekoga, ki ceni zelo izbran slog in večjo svobodo izbora, lahko iskanje pravega pohištva postane velika nadloga.

Elementi iz kolekcije Miotto so prilagodljivi in nastavljivi. Vsak od njih je edinstven in pravi spomenik vašemu okusu.

Pohištvo Miotto Selection je narejeno iz najfinejših materialov, kar vam omogoča nadstandardno kakovost. V sodelovanju z znamko Miotto postane vaš dom več kot le prostor za bivanje. Postane slog življenja ter protiutež divjim in spreminjajočim se zahtevam vsakdanjega življenja.

Pohištvo Miotto Selection za jedilnice se do podrobnosti prilagaja vaši izbiri. Vaše kombinacije spodnjih in zgornjih delov Miotto napravijo vašo jedilnico resnično vašo. Mize, katerih velikosti so povsem prilagodljive, bodo poskrbele, da boste svojo jedilnico opremili ne glede na njene mere.

Da bi bili usklajeni s slogom in da bi pridobili dodatni prostor, bodo kredence in stenske viseče enote vašo jedilnico navdahnile s prav posebnim pečatom.

Da bi se dokončno uskladili, pa si lahko izberete mizico za kavo v povsem enakem slogu. Tako postaneta jedilnica in bližnja dnevna soba medsebojno povezan in združen prostor. Za to, da bi vse to lahko združili v smiselno celoto, poskrbi pohištvo za dnevne sobe Miotto Selections, ki vključuje enoto za televizijo, navpični element in polico.

Sedežno garnituro povezujemo z udobjem, razkošjem in ugodjem, zato združite udobje s slogom z našim asortimentom sedežnih garnitur Miotto Selection. Naj bo vaše bivanje doma izbrano in vredno svojega denarja. Izbirate lahko med raznovrstnimi modeli in različnimi materiali ter tako poustvarite vaš lastni zelo izbrani slog.

Ko združite vse elemente kolekcije Miotto Selections, s tem ustvarite uravnotežen bivanjski prostor, kjer se vi in vaša družina lahko počutite doma.