Pripravite svoje brbončice na kulinarično popotovanje brez primere, saj MayaBay, odlična fine dining restavracija s francoske riviere, razširja svojo gostoljubnost na dih jemajoče obale Porto Montenegra. Težko pričakovano odprtje najnovejše mednarodne lokacije MayaBay je obljubilo izjemno mešanico tajske in japonske kuhinje, ki bo očarala zahtevne brbončice.

MayaBay, ki se nahaja sredi očarljive pokrajine Porto Montenegro, črpa navdih iz spokojnega tajskega otoka Maya Bay in umetelno oblikovane kuhinje japonske kulture, kar ima za posledico neprimerljivo gastronomsko izkušnjo. MayaBay Porto Montenegro s svojo vrhunsko lokacijo z neposrednim pogledom na marino ponuja vabljivo prizorišče v zaprtih prostorih in na prostem, kjer je vse pripravljeno, da to postane ultimativna obalna gostinska destinacija.

MayaBay, ki je priznana kot pionir kulinaričnih inovacij, se ponaša z globalnim odtisom, s svojo edino mednarodno postojanko v Dubaju. Prihod MayaBaya v Porto Montenegro pomeni izjemen kulinarični dosežek, ki pod eno streho zajame bistvo tako tajskih, kot japonskih okusov.

Srce privlačnosti MayaBaya je v njegovi ekipi strokovno usposobljenih tajskih in japonskih kuharjev, ki so se združili, da bi pripravili pristno potovanje v svet azijske kuhinje. Medtem ko gostje uživajo v natančno izdelanih jedeh, vzdušje povzdignejo ritmi DJ-jev v živo, kar ustvari izjemno izkušnjo, ki združuje kulinarični užitek s čutno harmonijo.

Zvest svoji zapuščini, MayaBay sprejema duh drzne in z zenom navdihnjene estetike, ki pripravlja oder za elegantna kosila in večerje, ki presegajo vsakdanje. Koncept znotraj in na prostem vabi goste, da uživajo v prijetnih jedeh v ozadju osupljivega razgleda na Porto Montenegro, ki spodbuja očarljivo in privlačno vzdušje obedovanja.

Kulinarično potovanje v MayaBay Porto Montenegro sega dlje od glavne jedi. Izbor značilnih koktajlov, ki ga dopolnjuje obsežna paleta vin, čajev in sakejev, zagotavlja, da vsak okus najde svoj popolni par. Za konec s sladko noto legendarne japonske sladice MayaBay ponujajo čudovit crescendo vsakemu nepozabnemu obroku.

Ko sonce zahaja nad azurne vode Porto Montenegra, so vrata MayaBaya odprta in sprejemajo rezervacije za tiste, ki se želijo podati na gastronomsko potovanje, ki slavi harmonijo azijskih okusov in obalne privlačnosti.

https://www.mayabayrestaurant.com/portomontenegro