Družina Kaval Group slovi po vrhunski kulinariki, srčnih in predanih  zaposlenih, ki poskrbijo za nepozabna doživetja ter številnih izjemnih  nagradah in priznanjih. Sleherni član Kavalove skupine ima svojo prepoznavno zgodbo in edinstveno dušo. Vsem pa je skupna strast do kulinarike in dobrega počutja vsakega gosta.

Dobro se boste počutili tudi v Loliti pa naj gre za prvo odprto ob enem najlepših pogledov v mestu, čisto blizu Tromostovja in najlepšega trga daleč  naokoli – Prešernovega trga – obdanega s prefinjeno eleganco arhitekture, ki odseva slavo nekdanje veličine srednje  Evrope in Ljubljanico, ki mestu daje še  poseben čar, ko zadiši po praženih mandljih, čokoladi, svežih piškotih, vanilji, čaju in  kavi.

To je slaščičarna Lolita, kjer vsakdo najde svojo najljubšo sladko pregreho. Pod taktirko mojstrskega slaščičarja Grega Rodeta nastajajo pite, krostate, moussei, panna cotte, čokolade, piškoti in neštete druge sladkosti, vredne vsakega grižljaja.

Mi pa smo tokrat obiskali Lolito na novi lokaciji, ki prinaša nov unikaten ambient priljubljene kavarne.

Z dobro poznano, izvrstno ponudbo tort, pit, piškotov in drugih sladkih dobrot vas po novem razvajajo na več kot 230 m2 v nakupovalnem središču Supernova na Rudniku. Tu vsakdo najde svoj kotiček in uživa v najboljši kavi, osvežilnih pijačah in mojstrsko pripravljenih sladicah.

Seveda v Loliti ne gre brez izvrstnih kotejlov, ki jih pripravlja Draga Kepeš. S koktajlom »Lolita« je leta 2016 v Tokiu pometla s konkurenco z okoli 500 drugih barmanov iz 63 držav članic mednarodne barske organizacije IBA.