Poletni sonček je tu – s tem pa tudi želja po obisku najlepših morskih krajev. Mi bomo letos izbrali Hvar. Tam se namreč skriva zanimiv bar ob plaži, ki nudi odlično sprostitev, dobro hrano in najboljše after beach zabave z ritmično house glasbo ob pogledu na čudovit sončni zahod. Naj bo to destinacija, ki je letos ne boste izpustili.

Čez dan se na skalah razprostirajo številni ležalniki, kjer lahko uživate v športnih dejavnostih ali pa le lenarite v slogu carpe diem, si privoščite zdravo ribico ob kozarčku vina ali pa se sproščate ob masaži na plaži. Po 17. uri se glasnost glasbe poveča, ljudje se počasi začnejo zbirati na plesišču oziroma ob barskih mizah, DJ pa začne z vrtenjem odlične house glasbe. Vzdušje se spremeni v pravo zabavo na plaži. Naužijete se lahko res dobre energije, naplešete in spoznate veliko ljudi iz vseh delov sveta. Ne pozabite, na Hvaru lahko kdaj izgubite občutek, da ste sploh na Hrvaškem, saj je najpogostejši jezik, ki ga slišite tam, prav angleščina.

Če ljudje pridejo iz Amerike, Brazilije, Argentine, Kitajske, Indije, Skandinavije, Avstralije in še od kod po dozo najbolj nore energije, potem tudi za vas Hula Hula Hvar ne more biti predaleč. O tem smo skoraj prepričani.

 

Prav beach bar Hula Hula Hvar si je prislužil čast, da so se Francozi prvič v zgodovini odločili prikazati edinstveno serviranje šampanjca Mumm Grand Cordon, in sicer z dronom. Izjemen dogodek je potekal lani, zato smo prepričani, da nas tudi v poletju 2017 čaka neko podobno presenečenje.

 

Letos bodo v Huli pripravili kar nekaj nepozabnih dogodkov, ki so nekoliko drugačni od vsakodnevnih zabav. Lani smo se dobro naplesali ob glasbi svetovno uspešnega DJ-ja Sharama (del dvojca Deep Dish). Kateri oziroma katera DJ-ka bo letos poskrbel/-a za najbolj izjemen dogodek leta 2017?

www.hulahulahvar.com

instagram: hulahulahvar

info@hulahulahvar.com