Prestižni hotel Regent Porto Montenegro je odličen kraj za uživanje letnega dopusta in raziskovanje lepot Jadrana. Poznamo ga po njegovi neoporečni ter personalizirani postrežbi kot tudi po restavracijah in barih. Veličastno atmosfero Porto Montenegra dopolnjuje prečudovit pogled na dramatične planine, ki se spuščajo vse do morja.

Da bi počastili prihod poletja, so v Regentu Porto Montenegro ustvarili posebno izkušnjo, ki omogoča spoznavanje dinamičnega značaja te majhne, a nadvse slikovite države. Vsem, ki izberejo minimalno bivanje tri nočitve v razkošnih hotelskih sobah s pogledom na planino, paket ponuja sprostitev v vožnji s čolnom skozi Boko Kotorsko, ki je razglašena za najjužnejši fjord v Evropi, do skrite plaže Dobreč, ki predstavlja resnično nedotakljivi del, jadranski raj z majhno restavracijo, kjer strežejo izključno ribje jedi in morske sadeže, ulovljene le korak stran od plaže. Ležalniki, mehke brisače in hladna, ustekleničena voda so osvežujoč začetek pred celodnevnim počitkom na plaži.

Nadvse mamljivi del ponudbe je tudi obisk bazena Lido Mar. Potopite se v kristalno moder, 64 metrov dolg odprti bazen, ob katerem vam ponujamo izbrane ležalnike, set brisač in ustekleničeno vodo. To vse je del tople dobrodošlice naj šik poletnega kluba na Jadranu, ki jo izpopolnjuje atmosfera dnevne restavracije po imenu Lido Pranzo. Ta nudi pogled na bazen in morje ter ponuja pravo klasiko z italijanskim pridihom, osvežujoče koktajle pa tudi bogat izbor mednarodnih vin. Dovolj dolg počitek na tem skoraj filmskem kraju zagotavlja veličastne sončne zahode.

Ob vrnitvi v hotel lahko gostje uživajo v ponudbah spa centra kot tudi bogati večerji na sončni terasi hotela Regent Porto Montenegro, od katerega se pogled razteza na raj za superjahte. Slikoviti Regent Porto Montenegro se nahaja le nekaj korakov stran od najsijajnejših dizajnerskih butikov in restavracij, vendar je dovršeno umeščen v primorsko okolje.

Šik poletna ponudba je na voljo od 1.070 evrov za dve osebi v sobi deluxe s pogledom na planino, ob tem pa vključuje še prevoz s čolnom na plažo Dobreč, dnevni vstop za dve osebi za Lido – Mar, zajtrk, vstop v spa center, darilo za dobrodošlico, brezplačni internet, kavo znamke Nesspresso ter ustekleničeno vodo. Ponudba velja od 1. junija do 30. septembra 2016.

Okvir 1

Šik spa dopust v Regentu

Leto 2016 začnite sveži v Regentovi ponudbi Šik spa dopust, ki je poživljajoča mešanica razkošne namestitve, negovalnih spa tretmajev, pogleda na najlepši del v Evropi in izvrstne hrane. Paket je zasnovan tako, da vsakemu gostu nudi občutek uravnoteženosti.

Ponudba Šik spa dopust je na voljo med 2. januarjem in 30. aprilom 2016, cena pa znaša 410 evrov na noč za dve osebi ter vključuje nadstandardno sobo deluxe s pogledom na planine, bogat vsakodnevni zajtrk, 30-minutno masažo body balance za dve osebi z osvežujočo skodelico ingverjevega čaja, celodnevni vstop v spa center in brezplačni internet.

Vsak gost lahko ponudbo še dodatno izpopolni z izborom enega od treh posebnih paketov:

  • La Vin est La Vitalite (130 €), ki vključuje 80-minutno spa nego z lokalnim črnogorskim vinom in organskim deviškim oljčnim oljem.

  • Zimski sijaj (180 €), v katerega sta všteta 120-minutni piling in osvežujoča nega telesa s čokolado, kavo, zelenim čajem, lulurjem ali morsko soljo.

  • Doživetje Regenta (250 €) je zasnovan tako, da nudi ultimativno 180-minutno doživetje nege s pilingom vsega telesa, masažo regent signature, refleksologijo in razkošno nego obraza.

Regent spa center obsega štiri sobe za nego, do popolnosti opremljen fitnes center, hamam, savno, parno kopel, tuš doživetij, dva bazena z džakuzijem, vse s pogledom na zaliv Boke Kotorske in veličastni Porto Montenegro.

Več informacij o rezervacijah in odgovore na vsa dodatna vprašanja najdete na spletni strani www.regenthotels.com ali e-naslovu reservations.pm@regenthotels.com. Cene vključujejo DDV, ne pa 10 odstotkov takse na postrežbo.

Okvir 2

Spa Center Hotela Regent V Tujini Nominiran Kot Najboljši World Luxury Hotel Awards

Ob impresivnem seznamu sedemnajstih mednarodnih priznanj za osemnajst mesecev delovanja se spa centru Regent Porto Montenegro obeta še ena nagrada z nominacijo za World Luxury Spa Award, ki jo podeljuje tuja organizacija World Luxury Hotels Award.

S to nagrado World Luxury Hotel obeležuje izjemne objekte vsega sveta, njihove prvorazredne vsebine in pozornost, ki jo namenjajo detajlom, vse z namenom nudenja podpore in povečevanja standarda v razkošni hotelski industriji. Glasovanje traja od 15. februarja do 28. marca 2016 na naslednji povezavi:

http://www.luxuryhotelawards.com/vote-spa/. Rezultati bodo objavljeni na slavnostni prireditvi, ki bo med letom.

»Z nominacijo smo zelo počaščeni. Personaliziran pristop, ki ga ponujamo v našem spa centru, je v skladu s filozofijo hotela Regent Porto Montenegro, ki vključuje osredotočenost ekipe na nudenje neoporečne postrežbe vsem gostom hotela. Navdušeni smo nad dejstvom, da sta naporno delo in predanost naše spa ekipe prepoznavna tudi na mednarodni ravni,« je ob tej priložnosti povedal Roko Palmic, direktor prodaje in marketing hotela Regent Porto Montenegro.