Hotel Gran Ander v Dolomitih na Južnem Tirolskem je pravi kraj za zimski in poletni oddih. Stoji na najlepšem kraju v vasici Badia v Alta Badii in je prostor poln atmosfere, ki zadovoljuje. Tam se alpska tradicija sreča z razkošjem, elegantnim dekorjem in sodobnim udobjem. Doživeli boste gostoljubje družine Irsara, ki je zelo osebno, toda nevsiljivo.

Opremljen v južnotirolskem slogu z elementi kulturne dediščine, ki se elegantno prepletajo s sodobnimi detajli.

V hotelu Gran Ander je tudi spa center, kjer vam bodo z različnim lokalnimi koncepti zdravja in vitalnosti povrnili občutek harmonije in ravnovesja. Na voljo so različne savne, zunanje masažne kadi, fitnes … Priporočamo tudi obisk lepotilnega centra, kjer vam bodo izkušeni strokovnjaki pripravili program po meri z izvrstnimi lepotilnimi programi, od kopeli do masaž.

Toda ne smemo pozabiti omeniti tudi njihove izvrstne kuhinje, po kateri slovijo v Alta Badii. Tradicionalni stari družinski recepti, lokalni dobavitelji, zelišča iz bližnjih travnikov in gozdov se prepletajo s sodobnim in inovativnim pristopom. Vsekakor kulinarične kreacije, ki vam bodo ob okušanju polepšale dan, saj so poleg najboljših lokalnih sestavin, ki so minimalno obdelane, zanimivi poigravanje s klasičnimi recepti, harmonična sestava jedi in ne nazadnje prijazna spremljajoča zgodba, kar vse skupaj zaznamuje poslanstvo ladinske kuhinje – naravno, iskreno in edinstveno.

In ker se v Alta Badii tudi smuča, vas bodo z veseljem popeljali do bližnje žičnice, vaša smučarska oprema pa bo po smučanju na toplem počakala do naslednjega jutra.

Hotel Gran Ander
Str. Runcac 29
Badia
Tel.: +39 0471 839718
info@granander.it
www.granander.it