Zamislite si šarmantno gorsko vasico, ki jo obkrožajo neokrnjena narava in veličastni Dolomiti. Skoraj na italijansko-avstrijski meji, v Alta Badii, leži Corvara, vasica ob vznožju slikovitega hribovja. Alta Badia pravzaprav pooseblja visokogorske, tradicionalne in alpske vasice. Luksuzni hoteli, svetovno znane restavracije in najbolj tehnološko razvite smučarske proge zagotavljajo razburljive športne izkušnje na enem najboljših smučišč na svetu!

Hotel Col Alto v Corvari vas pod taktirko družine Pezzei popelje v sprostitev, saj ponuja individualnost, gostoljubje, lepoto, tradicijo, kulturo in energijo. Imajo 82 sob in 13 suit, velikih do 100 kvadratnih metrov. Gostom sta na voljo gourmet restavracija in prestižni spa z bazenskimi površinami, kjer celo najbolj zahtevni najdejo nekaj zase. Govorimo seveda o savnah, masažah, lepotnih terapijah, vsem tistem, kar naše bivanje naredi prijetnejše. Tisti, ki vam bo po smučanju ostalo še kaj moči, pa se lahko razgibate še v fitnesu.

V restavraciji boste lahko okušali specialitete lokalne kuhinje. V elegantnem hotelskem baru pa posebno atmosfero pričara še kamin, ki vas dodatno zapelje v svet miru in sprostitve. Tam se seveda prileže aperitiv ali kozarec vina iz njihove bogate vinske karte. V mirni atmosferi »cigar kluba« boste lahko uživali ob cigari in dobri knjigi. V sklopu hotela se nahaja še Iceberg lounge bar, kjer se boste lahko zabavali dolgo v noč.

V sobi vas čaka pogled na najbolj veličastno naravo, kar jo lahko uzrete v Dolomitih. Udobje občutite na vsakem koraku, pa naj gre za gesto, da vaše smučarske čevlje v sobi za smuči ponoči postavijo na toplo, ali prevoz do žičnice s hišnim vozilom.

Hotel Col Alto
Via Col Alto 9
Corvara in Badia
Tel.: +39 0471 831100
info@colalto.it
www.colalto.it