Gostilnica in picerija Kaval se nahaja na robu našega glavnega mesta daleč od mestnega vrveža, a hkrati čisto blizu, skoraj pod vznožjem Šmarne gore in v neposredni bližini reke Save in Tacenskih brzic. S svojim ambientom pričara obiskovalcem domačnost in toplino, ki se skupaj z vzdušjem in prijetnimi vonjavami toskanske kuhinje prelije v prav poseben kulinaričen užitek. Obdana z naravo in v objemu zelenja vabi v svoje nedrje, da si obiskovalec in popotnik skozi vsakdan oddahne od svojega tempa in se preda kulinaričnemu popotovanju avtentičnih toskanskih dobrot, ki jih pričarajo mojstri toskanske kuhinje. Poleg izvrstne kulinarike, za katero skrbi chef Dragan Marjanovič, se gurmanski užitki dopolnjujejo s pestro izbiro vin slovenskih in tujih vinarjev.

 

 

 

 

 

Ko pride poletje, in vse ozeleni, lahko v objemu dreves, v soju bakel in sveč, najdete svoj mir in romantičen večer v Kavalovem prečudovitem poletnem vrtu. Tam, v objemu narave, se lahko prepustite razvajanju kulinaričnim mojstrom tipičnega toskanskega žara na drva z vsemi dobrotami: meso, ribe, zelenjava, polenta, krompir, meso in zelenjava izpod peke vam pričarajo pravi poletni piknik po toskansko in hkrati takšnega, kot si sami želite. Kulinarični mojstri in strokovnjaki Kavalovega cateringa vam polepšajo dan in trenutek, ki ga zlepa ne more nihče pozabiti. Biti brezskrben, osvobojen in  popolnoma zadovoljen na vseh nivojih in se ob tem razvajati v vrhunski kulinarični ponudbi v naravi, v soju bakel in sveč in v družbi svojih dragih.

Dragan Marjanovič

V hladnejših mesecih se boste lahko pogreli ob toploti, ki prihaja iz krušne peči, kot tudi ob izbiri najboljših pic vseh vrst. Ljubitelji testenin boste prišli na svoj račun ob popolni izbiri teh italijanskih dobrot, pri Kavalu pa radi poskrbijo tudi za mesojedce, vsi skupaj pa se boste na koncu posladkali z izvrstnimi sladicami. Skratka popolna ponudba raznovrstne zdrave in okusne hrane, po kateri ne boste preutrujeni za nadaljnje delo ali zgolj za posedanje v romantičnem vzdušju.

 

Tacenska 95, Ljubljana

+386 1 512 55 96

kaval@kaval-group.si

www.kaval-group.si

 

fotografije: Dean Dubokovič