Če vas pot zanese na Štajersko in če vas vmes zagrabi lakota, potem se ustavite v gostilni Grof, kjer vam bodo postregli vse vrste hrane. Njihov jedilni list z zanimivimi naslovi ponuja namreč veliko, od zajtrkov, pic, testenin in rižot, hladnih in toplih predjedi, juh pa vse do mesnih in morskih jedi, za na koncu pa še sladic.

Dolgoletna tradicija je močno vplivala na ponudbo gostišča, čeprav se je le-ta v 100 letih dodobra spremenila. Vseeno obujajo Nežine recepte iz časa, ko je svoje jedi pripravljala gospodi na Hachenberški graščini in svojo ponudbo ohranjajo na tradicionalni ravni, ki je izrasla iz okolja samega. Lahko zatrdimo, da so zavezani tej tradiciji in z veseljem nadaljujejo delo svojih prednikov.

Obenem se zavedajo, da nam vsakdanji življenjski slog in ritem nehote vsiljujeta tudi drugačne prehranjevalne navade. Temu zadostiljo s široko ponudbo italijanske kulinarike, testenin in neizogibno ponudbo pic. K vsemu temu sodi še bogata ponudba iz solatnega bara, kjer nikoli ne zmanjka domišljije.

Grof je dobra slovenska gostilna, ki je v marsičem presegla konkurenco. Ponuja vse, kar si jedci zaželijo, za zelo zmerno ceno.