V hladnih jesenskih in zimskih dneh je hotel Regent Porto Montenegro skupaj z naseljem Porto Montenegro pripravil poseben paket, ki vabi na glamurozni zimski pobeg na morje. Vsi, ki bodo rezervirali ta premišljeno izbran paket, bodo bivali v „deluxe“ sobi za 135 evrov na noč, pleg tega pa bodo deležni še ostalih ugodnosti. S tem dokazujejo, da je naselje Porto Montenegro destinacija, ki skozi celo leto nudi dobro zabavo na zasluženem počitku.

 

V samem naselju je veliko butikov in personaliziranih trgovin, v katerih obiskovalci najdejo več kot 60 svetovno znanih dizajnerskih znamk, kot so Alexander McQueen, Balenciaga, Burberry, Cartier, Celine, Diane Von Furstenberg, Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Heidi Klein, Isabel Marant, Marc Jacobs, Misahara, Stella McCartney, Tom Ford in Valentino.

Vsak, ki bo rezerviral sobo v hotelu Regent Porto Montenegro, bo kot del te posebne ponudbe dobil 20% popusta pri vseh nakupih v naselju. Da bi se odpočili od napornih nakupov, je gostom 20% popust na voljo tudi v večini restavracij in lokalov. Enak popust je na voljo tudi pri vseh storitvah Porto Montenegro yachting kluba, kamor spadajo teniška igrišča, squash, fitnes z osebnim trenerjem, kegljišče, namizni tenis, joga, Zumba in pilates.

V hotelu goste pričakuje “deluxe” soba v navtičnem dizajnu. Glede na razpoložljivost obstaja tudi možnost premestitve v višjo kategorijo sobe. V ponudbo je vključen bogat zajtrk, brezplačna uporaba SPA centra, 20% popusta na vse masaže in nege obraza, brezplačni internet, en koktejl po osebi v Regent-ovem Lybrary baru, kot tudi brezplačno parkirišče ali prevoz do tivatskega letališča.

Ta ponudba velja vse do 1. aprila 2018, cena sobe se giblje od 135 evrov dalje, minimalno pa je potrebno rezervirati 2 noči.

Za rezervacijo obiščite http://www.regenthotels.com/regent-portomontenegro/special-offers/Porto-Montenegro-Winter-Escape, pošljite email na reservations.pm@regenthotels.com ali pokličite številko +382 32 660 660.