Podjetje Adria Dom d.o.o. s svojo blagovno znamko Adria Holidays skupaj v sodelovanju s Termami Olimia letošnje poletje predstavlja novo pridobitev na področju glamping turizma  – Glamping Olimia Adria Village, resort za ljubitelje romantike, luksuznega oddiha ali avanture. Spanje pod zvezdnatim nebom v udobnih luksuznih šotorih, razvajanje v enem izmed najboljših  in  večkrat nagrajenem Wellness & Spa Centru v Evropi, prijetna osvežitev ali avanturistična popestritev v  vodnem parku Aqualuna – vse to vam nudi nov glamping resort, ki hkrati predstavlja pomen blagovne znamke Adria Village. Ko za vaš oddih iščete udobje, luksuz in hkrati stik z naravo je Glamping Olimia Adria  Village prava izbira.

 

Očarljiv, mamljiv in drugačen. Naraven in taborni, arhitekturno dovršen in vrhunski, glamurozen, šarmanten in romantičen…. Glamping Olimia Adria Village, nepozabno doživejte za najbolj zahtevne.  Za vse ljubitelje narave, ki želijo spati pod zvezdnatim nebom, a želijo spalne vreče zamenjati za hotelsko udobje 5*. In kako lahko kampiranje hkrati ponuja glamur? Glamping je odličen preplet prestižnega udobja in narave, za vse tiste, ki jim običajni šotori morda niso najbolj mamljivi. Resort vključuje 20 moderno opremljenih glamping šotorov za 2 ali 4 osebe. Spalno vrečo je zamenjala udobna postelja, skupne kopalniške prostore, ki smo jih vajeni v kampih, je nadomestila lastna kopalnica, klima pa poskrbi za prijetno bivanje v šotorih tudi v vročih poletnih dneh. Za še večje udobje je gostom na voljo televizija in brezplačni dostop do interneta, v večjih šotorih pa tudi dnevni prostor s kavčem. Udobje, ki ste ga sicer vajeni v hotelih, je tako prestavljeno neposredno v naravo, v arhitekturno in oblikovno dovršen resort, ki goste navduši z visokim nivojem prestiža.

Posebno vzdušje pričara šarmanten ambient, prepreden s potkami, potočki, z osrednjim ognjiščem ob katerem lahko zvečer posedate, gledate kino pod zvezdnatim nebom, nazdravite s kozarcem vina, berete in uživate v trenutku popolnosti. Vsako jutro pa vas na terasi pričaka košara z zajtrkom domačih dobrot okoliških kmetov.

Glamping Resort Olimia Adria Village je lociran neposredno ob največjem vodno zabaviščnem parku Aqualuna, kamor imate kot gost glampinga neomejen in brezplačen vstop. V neposredni bližini, 10 minut sproščenega sprehoda, se razprostira tudi največji in večkrat nagrajeni evropski termalni kompleks Terme Olimia, ki slovi po najboljših wellness storitvah in očarljivem ambientu.

In zakaj Glamping Olimia Adria Village?  Ker v oazo miru umeščeni ekstravagantni glamping šotori, gostom omogočajo pristen stik z naravo in nudijo vrhunski prestiž s kančkom avanturističnega pridiha ter popolno sprostitev in razvajanje v wellness & spa centru Term Olimia.

www.adria-holidays.net

 

 

  • drivestyle-logo