Veliko je priložnosti, ko gentleman lahko pokaže svojo absolutno eleganco. A globoko v sebi ve, da pri tem ni pomemben dogodek. Pomemben je karakter. Pomembna je drža. In prepoznavna dišavna sled. To so elementi ultimativne elegance najbolj prefinjenega moškega. To je esenca Givenchy gentlemana. Po navdihu duha te modne hiše, GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE Eau de Parfum ponuja modernemu moškemu selektiven vonj, ki mu sledi izjemna izkušnja – absolutni trenutek, ki za seboj pusti čuten, zasvajajoč vonj, nepozaben, kot priložnost, v kateri se je znašel.

GENTLEMEN ONLY ABSOLUTE združuje bergamotko s triado toplih začimb (žafran, muškatni orešček in cimet), sandalovino in kančkom vanilje za vtis čutnosti. Ko se svežina zgornjih not razdiši, vstopi bogat lesni vonj, ki kožo objame v privlačno dišavno sled, ki nikoli ne odide.
To je ultimativna večerna dišava. Dodelana, opojna, nepozabna. Ostaja s svojim gentlemanom do konca noči, do tistega magičnega trenutka, ko se kravata končno odveže in odvrže.

Steklenička je predstavljena v matirani črni barvi, skozi katero pa se lahko še vedno vidi dišava v notranjosti. Površina stekla obuja spomine na tkanine visoke mode, rdeče svilena etiketa pa je kot našitek na luksuzni obleki. Svetleč črn zamašek nudi dodaten kontrast in vtis elegance. Še zadnji opomin pa sta dve zvezdi, ki uokvirjata besedo Absolute, kot odmev enega ključnih elementov podpisa modne znamke Givenchy.