Začetki poslovnega letalskega prevoznika Prince Aviation segajo v začetek devetdesetih let prejšnjega stoletja. Srbsko letalsko podjetje je danes znano kot prvi in največji VIP letalski prevoznik na Balkanu. Preživel je gospodarsko krizo, ki je prizadela največje slovenske poslovne letalske prevoznike. V maju 2016 je Prince Aviation odprl svojo pisarno v Ljubljani (Air Prince), v svojo domačo bazo v Beogradu pa je pripeljal novega Falcona 2000LXS.

S svojo trenutno floto dveh letal Cessna 560XL Citation XLS/XLS+ (8 sedežev) in popolnoma novim Falconom (10 sedežev) ponuja fleksibilno in učinkovito rešitev poslovnega letenja. Tovrstne poslovne letalske storitve zagotavljajo uporabnikom, da se izognejo nepotrebnemu čakanju na letališčih in nepotrebnim zamudam operaterja. Letenje z VIP letalskim operaterjem pomeni krajši potovalni čas in zmanjšanje možnosti zamud.

Prince Aviation poleg prej opisanega nudi strankam tudi osebni pristop in odlično kakovost storitev, ki ustrezajo najvišjim standardom na vseh področjih svojega dela. V Beogradu ima operater tudi lastni servis letal in šolo letenja.

Letenje Prince Aviationu ne predstavlja samo vsakodnevnega posla – stremi za tem, da zadovolji pričakovanja svojih strank in potnikov tako na tleh kot v zraku. Z novim Falconom 2000, ki je eden od najbolj popularnih in uspešnih tipov poslovnih letal, bo lahko zadovoljil tudi najzahtevnejše potnike.