Že nekaj let v restavraciji Evergreen Kaval Group potekajo tradicionalni dalmatinski dnevi.
Ta je postavljena v idilično naravno okolje sredi neokrnjene narave in je del celotnega koncepta Diners Golf & Country Club Ljubljana, ki ga dopolnjuje s svojo kulinarično zgodbo. Nit zasnove je nazaj k naravi in njeni prvinskosti. Razvajanje v idiličnem okolju in božanske dobrote restavracije Evergreen so tokrat dišale po Dalmaciji.

Gostujoči kuhar chef Tonči Antičević iz restavracije Skalinada Zavala je pripravljal odlične dalmatinske jedi. Omenjena restavracija je družinska restavracija z več kot 20-letno tradicijo. Nahaja se na južni strani otoka Hvar in v neposredni bližini morja, obkrožena pa je s starimi borovci, oljčnimi nasadi in lastnim vinogradom.

Na dalmatinskih dnevih je jedi, kot je že v navadi, pripravljal tudi chef Miro Đale iz konobe Nikola. Ta leži ob jadranski magistrali v kraju Stobreč (Split) v bližini mestne cerkve. Chef Miro Đale pripravlja vrhunske morske specialitete po dalmatinsko.

Za prijetne dalmatinske melodije pa je poskrbela klapa Jadranski Maestrali.