DALMACIJA [PLACESHOTEL] je hotel za nove generacije gostov, ki si želijo popolne svobode počitka in živahnih mediteranskih počitnic ob morju. Nahaja se na enem izmed najbolj spektakularnih predelov dalmatinske obale – Makarski rivieri. Kot pravo sredozemsko zatočišče, sodoben in poln življenja, ta hotel združuje samo bistvo Makarske riviere in je odlično izhodišče za odkrivanje njene pristnosti.

Bazen kot središče dnevne in nočne zabave

V DALMACIJI [PLACESHOTEL] življenje poteka ob bazenu, ki je zasnovan kot središče družabnega življenja. Prostoren bazenski kompleks z dvema bazenoma in številnimi udobnimi ležalniki ter razgibanim barom, kot je sredozemski trg ali vesela plaža, so prostor za druženje in nova srečanja ob dnevnih in nočnih DJ utripih. Edino, kar boste potrebovali med bivanjem, je zapestnica za brezkontaktno plačevanje in odpiranje vrat. In ko vaš digitalni nomadski duh še vedno želi deliti na novo odkrito lepoto življenja s celim svetom, bo super hiter wi-fi opravil vse.

Popolna svoboda izbire

 

Čarobnost je v tem, da vam ni treba prilagajati dneva z obroki, saj so vse ponudbe v hotelu na voljo, kadar koli želite. Ponudba [PLACESFLEXI] vključuje zajtrk in še en obrok, pa naj bo to kosilo ali večerja. S FLEXIjem dobite dnevno posojilo v višini 25 EUR, ki ga lahko uporabite v hotelskih barih in restavracijah, kadar vam ustreza. Česar ta dan ne porabiš, preneseš na naslednjega.

Sobe z razgledom

 

Sodobna zasnova sobe se zgleduje po Mediteranu, posebna pozornost pa je namenjena udobnim posteljam in vzmetnicam. Vse [PLACESROOMS] in [PLACESSUITES] so orientirane na morsko stran, kar poleg kvalitetnega dopusta zagotavlja čarobna jutra. Izberete lahko sobe za dve ali tri osebe, vrhunec ponudbe pa so prostorne Cherry on Top [PLACESSUITE] z bivalnim prostorom, hladilnikom za šampanjec z bogato izbiro vrhunskih pijač.

SOUNDS of [PLACES]

Ekskluzivni glasbeni koncept za goste obeh hotelov [PLACES] by Valamar, ki bo potekal skozi poletje na obeh destinacijah – Hvaru in Makarski. Programi, ki stojijo za tem glasbenim konceptom, so SALTY SAGE, SEA LA VIE, SUN SET in SPINNIN ‘SESSIONS, ki bodo vsak teden navdušili ljubitelje elektronske glasbe in odlične zabave. Vrhunec tega glasbenega koncepta je DJ takeover založbe Spinnin’, ki prinaša planetarno priljubljene SPINNIN’ SESSIONS enkrat na teden v vrhuncu sezone, program z nekaterimi izmed najbolj priljubljenih zvezdnikov elektronske glasbe danes – Ofenbach, Cat Dealers, Pink Panda, Tungevaag, Kim Kaey in Chico Rose.

tel.: +385 52 465 000

reservations@valamar.com

www.places-hotels.com