Moët & Chandon Ice Impérial & Ice Impérial Rosé

Poletje pomeni svobodo, poletje pomeni svežino, poletje pomeni spontanost! Zato je Moët z Moët Ice Impérial prekršil vsa pravila poletnega srkanja in ponudil prvi šampanjec v zgodovini, ki je ustvarjen izključno za pitje z ledom.

Sedaj je Moët & Chandon ponesel ta pionirski duh še korak dlje z Moët Ice Impérial Rosé, ki predstavlja idealen način, kako preobraziti poletne brunche ob bazenu, piknike na strehi in vse poletne  trenutke, #moetmoment. Moët Ice Impérial Rosé je lesketajoče se in živahne rožnate barve z zlatimi poudarki. Njegova živahna sadna cvetica ima aromo opojnega rdečega jagodičevja in češenj (višenj, evropskih in ameriških brusnic) z niansami sočnih poletnih sadežev (fig, nektarin) in okusno noto sirupa iz granatnega jabolka. Opojni okus šampanjca združuje sladkost in čvrstost; sladkost, ki spominja na jagodičevje, se razprši in postane manj intenzivna, nato sledi harmonično ravnotežje svežine in sadja, temu pa osvežilni zaključek s slastno sladko-grenko noto rožnate grenivke.

Mojster kleti Moët & Chandon, Benoit Gouez, za idealno razmerje vode in vina priporoča tri precej velike kocke ledu in velik kozarec. Dodajte kocke ledu (lahko s prijemalkami) v šampanjec in v celoti izkusite hladno vznemirjenje. Moët & Chandon je ustvaril edinstveno mešanico grozdja za šampanjec, katerega okus se z ledom še izboljša.

Ampak ne pozabite, sezona je minljiva … in tako je minljiv tudi Moët & Chandon Ice Impérial Rosé. Na voljo je le v poletnih mesecih na najbolj trendovskih mestih po vsem svetu.

Veuve Clicquot Rich

Maison Veuve Clicquot, ki slovi po svoji drznosti in inovativnosti, je predstavil povsem nov način pitja šampanjca, ki vključuje umetnost mešanja pijač, in tako ustvaril Veuve Clicquot Rich in Rich ROSÉ.

S prepojitvijo šampanjcev Rich in Rich ROSÉ z osvežilnim okusom sveže izbranih sestavin je Veuve Clicquot odkril novo izkušnjo pitja šampanjca. Svoj Rich koktajl pripravite v 3 enostavnih korakih: v kozarec za vino naložite ledene kocke, izberite svoj naravni okus iz zbirke receptov za Rich koktajl (npr. kumara) in napolnite kozarec z ohlajenim šampanjcem Veuve Clicquot Rich ali Rich ROSÉ. Zdaj pa le še nazdravite svojemu najljubšemu okusu!

Vinska klet Veuve Clicquot je kolekcijo Rich ustvarila s posebnim namenom kombiniranja z izborom sestavin, ki v vsakem izmed nas prebudijo mojstra mešanja oz. clicquologa. Vinska klet Veuve Clicquot je sodelovala z izkušenimi mojstri mešanja, da bi izbrala popolne sestavine, ki naravno vzpodbujajo okuse vina, obenem pa mu dodajo edinstven zasuk.