Končno vam ni treba več izbirati med obliko in funkcijami – brezkompromisna Bowers & Wilkins avdio tradicija v kombinaciji s praktičnostjo brezžičnega streaminga ter sodobnim in elegantnim dizajnom je sedaj združena v novi Bowers & Wilkins Formation Suite system.

Najnovejši avdio sistem, ki ga je predstavil Bowers & Wilkins, z imenom Bowers & Wilkins Formation Suite združuje ekskluzivno Formation brezžično tehnologijo in dizajn v vrhunski sistem zvoka, ki je videti tako dobro, kot tudi zveni.

Pri Bowers & Wilkinsu pravijo, da njihov Formation Suite predstavlja najvišjo obliko zvoka, saj ponuja popolno sinhronizacijo zvočnikov in zvok najvišje ločljivosti – do 24 bitov in stopnjo vzorčenja do 96 kHz. Odkrijte novi standard brezžičnega zvoka združenega s čudovitim dizajnom in enostavno postavitvijo.

Bowers & Wilkins Formation Suite sestavlja pet samostojnih elementov:

Vsaka naprava iz te serije pooseblja sodoben industrijski dizajn, s katerim v Bowers & Wilkins želijo pritegniti tudi mlajše ljudi. Formation komponente (z izjemno subwooferja Formation Bass, ki je zasnovan da se lahko poveže z ostalimi Formation zvočniki) podpirajo Apple AirPlay 2 in Bluetooth tehnologijo, ter so kompatibilne s Spotify Connect-om.

Celoten sistem je možno nadzirati s pomočjo B&W aplikacije za Android in iOS, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje, tudi iz iTunes aplikacije na PC ali Mac-u.

www.sonusart.si

BTC – Kristalna palača, Ljubljana

Tel: 0590 47 47 0