Barbara Piran Beach Hotel & Spa se kopa v najbolj zelenem zalivu Slovenske obale. Strnjena med Jadransko morje ter edino sladko slano jezero v Sloveniji, nudi edinstveno izhodiščno točko v vseh letnih časih.

 

Hotel je bil skrbno prenovljen in navdušuje z nevsakdanjim interjerjem ter prijazno atmosfero. Z junijem se pred hotelom odpre prostorna plaža z ležalniki, senčniki in cabanami, ter celo center Vodnih športov, kjer gostje uživajo v najemu SUP-ov in pedalinov pa tudi jet ski-jev in bark.

Gostje lahko uživajo v 64 sobah, katerih posebnost je, da prav vse nudijo čudovit pogled na morje, restavracija pa jih razvaja tekom celega dne, medtem ko se v ponudbi Beach Bara znajdejo prav vse poletne uspešnice pijač.

 

Do starega mestnega jedra Pirana vodi pot ob morju, še posebej pa je hotel priljubljen pri kolesarjih, ki iz Fiese zagrizejo v Klanec ljubezni (kolesa je mogoče v hotelu tudi najeti) in pri pohodnikih, ki raziskujejo lepote slovenske obale.

V Welnessu Hotela poskrbijo za prijetno sprostitev v savnah ter ledeni jami, največ pozornosti pa pritegne program masaž in lepotnih tretjamev.

 

Fiesa 68, Piran

+386 5 617 90 00

info@hotel-barbara.si

www.hotel-barbara.si