Shiseido Suncare zagotavlja odlično UV-zaščito in varnost za vsak tip kože. Zahvaljujoč negovalnemu učinku tako na površini kot v globini kože, jo ohranja zdravo, vitalno in čudovito lepo, hkrati pa omogoča enakomeren, sijoč in dolgotrajen zagorel videz polti. Izdelki Shiseido Suncare dobro ščitijo kožo tudi ob daljšem izpostavljanju soncu ali izpostavljanju zelo močnim UV-žarkom. Zato so odlični za uporabo zlasti za tiste ljubitelje sonca, ki na plaži preživijo ves dan in se ne izognejo niti tistim uram, ko je sonce najmočnejše. Izdelki so prav tako odlična izbira za vse tiste, ki bodo počitnikovali na jadrnicah in jahtah, v tropskih krajih ali na veliki nadmorski višini. Primerni so tudi za otroke, saj jim zagotavljajo najboljšo UV-zaščito, predvsem pa zato, ker so prijetni in praktični ter jim omogočajo brezskrbno gibanje in igranje na soncu. Izdelki Shiseido Suncare so priljubljeni tudi pri športnikih in vseh, ki zaradi dejavnosti veliko časa preživijo na soncu.

Še več, Shiseido Suncare vsebuje tudi sončne podlage. Shiseido Suncare Foundations so že dlje časa med bolj priljubljenimi izdelki za vsakodnevno ali poletno zaščito kože, saj gre za podlage z izjemno prekrivnostjo in visokim zaščitnim faktorjem. Poleg višje zaščite pred UV-žarki je najnovejša formula Shiseido Suncare Foundations na voljo v široki paleti različnih tekstur in videzov.

 

Ana Ivanović je uradna svetovna ambasadorka Shiseidove linije WetForce. Velja za izjemno atletinjo, saj je ena najboljših teniških igralk na svetu, hkrati pa jo javnost in mediji občudujejo kot lepotico s popolno postavo. Že od leta 2003 je poklicna teniška igralka. Zmagala je na turnirju Grand Slam leta 2008, ko je bila stara komaj enaindvajset let. Ana pazi, da ohranja svojo kondicijo in ženstvenost. Skrbi za lepoto in ohranja zdrav videz svoje kože, zato ji zaščita pred soncem pomeni več kot le modni dodatek. Da bi med igranjem in treniranjem zaščitila svojo kožo pred soncem, uporablja Shiseidovo sončno linijo WetForce, ker se hitro absorbira, ne pušča sledi na koži ali rokah ter preprečuje poškodbe UVA in UVB. Novi WetForce bi lahko poimenovali najbolj revolucionarno odkritje na področju tehnologije razvoja izdelkov za zaščito na soncu.

Shiseidova linija WetForce je tako primerna za vse športe na prostem, saj je izdelek zelo odporen tako proti vodi kot tudi potenju, hkrati pa povečuje svoje lastnosti za zaščito pred soncem za deset odstotkov. Shiseidova WetForce Expert Anti-Aging zaščitna linija je tako popolnoma prepričala Ano Ivanović, da jo nenehno uporablja.