Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, in pri Volkswagnu to še kako dobro velja. Slednji namreč nadaljuje zgodbo o uspehu družine ID in ponosno predstavlja temeljito prenovljeno naslednjo generacijo – popolnoma električen, novi ID.3. Opremljen je z visokokakovostno tehnologijo in inovacijami, ki so vozniku prijazne in mu olajšajo vsakdanje življenje.

To se odraža v sodobnem in enostavnem konceptu upravljanja ID.3, ki se lahko pohvali z učljivim glasovnim upravljanjem, sistemom s tehnologijo obogatene resničnosti in pametnim e-načrtovalnikom poti, ki poskrbi, da svoj cilj dosežete še hitreje. Poleg najnovejše programske opreme z vsemi komfortnimi in asistenčnimi sistemi pa navdušujeta predvsem nova zunanjost z ostrejšimi linijami in izboljšan dizajn notranjosti. V temi ambientna osvetlitev poudarja linije notranjosti in ji s tem daje dodatno dimenzijo. Načrtne novosti, kot je nova oblika sprednjega dela, še bolj izrazito odražajo oblikovalski slog družine ID, posledično pa je obraz novega ID.3 iz vseh zornih kotov videti edinstven, samozavesten in prijazen. Hkrati ima zaradi optimiziranih in povečanih odprtin za dovod zraka na sprednjem delu močan, športen videz.

Žarometi in zadnje luči ne poudarjajo le sodobnega dizajna modela ID.3, temveč zagotavljajo tudi boljšo vidljivost na cesti. Odslej je osvetljen tudi del zadnjih luči v pokrovu prtljažnika, ki celotni podobi dodaja piko na i. Nove barve, kot je temna olivinsko zelena, simbolizirajo ekskluzivnost in visoko kakovost, hkrati pa zagotavljajo svežo zunanjo podobo vozila. Celovit videz zaokroža uporaba visokokakovostnih, trajnostnih materialov, ki ne vsebujejo ničesar, kar je živalskega izvora. Navsezadnje pa novi ID.3 ni idealna izbira za vašo družino le zaradi izjemno udobne, sodobne in domače notranjosti, temveč tudi zaradi razkošnega prostora za prtljago, zaradi česar se boste na svojo pot lahko odpravili kar najbolje pripravljeni.

https://www.volkswagen.si/