Obdan z morsko peno, vonji rožmarina, lovorja in limon ter stoletnimi borovci je Vitality Hotel Punta edinstveni kraj naravne harmonije. Od središča Velega Lošinja je oddaljen le pet minut hoje. Ponuja vam novo obliko dopustovanja in počitka. Tukaj se lahko popolnoma posvetite sebi, svojemu videzu in zdravju, hkrati pa uživate v izbranih kulinaričnih dobrotah ter zgodovinskih in naravnih lepotah otoka.

Vitality Hotel Punta je odprt od marca do oktobra. Ima 289 sob, od tega 244 velikih, udobnih dvoposteljnih sob s pogledom na morje ali park ter 45 razkošnih apartmajev s pogledom na morje. Vsaka soba ima dve ločeni postelji, kopalnico in balkon, vendar nudijo tudi možnost združevanja sob. Sobe so klimatizirane ter imajo kabelsko televizijo, brezplačen dostop do interneta, telefon, minibar in sef. Apartmaji so prostorni, elegantno urejeni v toplih barvah lesa in odtenkih rožmarina.

 

Vitality Zona

Popolnoma preurejena ter opremljena s sodobno tehnologijo in fitnes napravami se razprostira na več kot 2.750 kvadratnih metrih. Če želite izboljšati svoj videz, se sprostiti ter ponovno vzpostaviti ravnovesje v duši in telesu, vam bodo pri tem pomagali njihovi za to usposobljeni terapevti. Izbrani tretmaji, rituali in masaže pa bodo pri doseganju tega cilja vaši najboljši sopotniki.

Fitness Zona

Ponuja telovadnico, opremljeno z najmodernejšo opremo techno gym cardio, večnamensko dvorano Gravotinkis in prostor za pilates, kjer lahko vadite na profesionalnih napravah stott pilates. Ves čas so vam na voljo osebni trenerji, ki vam bodo pokazali, kako pravilno uporabljati naprave, lahko pa boste skupaj z njimi opravili individualni ali skupinski trening Les Milles.

Health Zona

Tukaj se lahko posvetujete z zdravnikom, specialistom interne medicine, nutricistom in kineziologom. Izkoristite dopustniške dni za to, da se posvetite svojemu zdravju in prisluhnite koristnim nasvetom za kakovostno vsakodnevno življenje. Gostje z lažjimi obstruktivnimi težavami dihanja se lahko vključijo v posebej za to namenjen program Re-Spiro, ki je primeren tako za odrasle kot tudi otroke.

Beauty Zona

Lahko izberete enega od številnih načinov zdravljenja, ritualov in masaž za obraz in telo, ki jih izvajajo njihovi najboljši terapevti. Izbrana kozmetika, izdelana iz posebnih olj, ki so ekološko pridelana, ter individualno prilagojene metode vam bodo pomagale vrniti svežino in sijoč videz obraza, hkrati pa tudi umirjenost duha in telesa.

Spa Zona

Na voljo so vam bazeni, sončna terasa, savne, masažni bazeni in prostori, namenjeni za sproščanje, kjer lahko v popolnosti uživate v naravi Lošinja.

Plaža in bazeni

Plaža se nahaja tik pod hotelom. Nagrajena je bila z modro zastavo, kar pomeni, da je voda odlične kakovosti, kopanje v njej pa je varno. Kamnita plaža z ravnimi površinami za sončenje je opremljena z ležalniki in senčniki. Na plaži je tudi bar Agava, ki ponuja velik izbor osvežilnih napitkov in prigrizkov. Notranji in zunanji bazeni ter masažni bazeni so napolnjeni z morsko vodo, katere kakovosti nenehno preverjajo.

Iz bazena Infinity, ob katerem je tudi velik masažni bazen, se vam bo ponujal enkraten pogled na naravo, ki vam bo jemala dih – modro pečino in gorski greben Velebit v daljavi. Tukaj se lahko prepustite celodnevnemu uživanju na toplem lošinjskem soncu, saj sta vam okrepčilo in osvežitev na dosegu roke v à la carte restavraciji Levante.

Športni objekti

Vitality Hotel Punta ima 13 travnatih igrišč, od katerih sta dva osvetljena, umetno steno za plezanje, fitnes na prostem, športne animacije, bogato ponudbo vodnih športov in izposojo koles.

Hotel se nahaja v bližini vsem dobro poznane sprehajalne poti vitalnosti, ki si jo je zamislila kineziologinja Ana Marija Jagodić Rukavina z namenom ozaveščanja blagodejnosti lošinjskega ozračja na človekovo počutje. Pot naj bi v obeh smereh štela 10 tisoč korakov, ki jih lahko prehodite sami ali ob spremstvu osebnega trenerja.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli ob predhodni najavi. Prav tako je vsem gostom hotela zagotovljeno parkirišče.

 

www.losinj-hotels.com