Design hotel Navis je nova idejna zasnova, ki se je rodila pri skupnem kreativnem ustvarjanju Idisa Turate, najboljšega hrvaškega arhitekta leta 2014, katerega delo je obogatilo mnogo sakralnih, kulturnih in trgovskih zgradb, ter družine Kapetanović. Priimek Kapetanović izvira iz besede kapitan ter predstavlja večno povezavo z morjem kot virom življenja in lepote, ki je bila močno prisotna v njihovem življenju. To povezavo so želeli prenesti v nekaj otipljivega, v nekaj, kar bo pustilo pečat tudi na naših naslednjih generacijah. Iz tega se je rodila ladja – Navis, večna ljubezenska zgodba med morjem in zgradbo, ki želi razgrniti jadra.

Edinstvena arhitektura zarisuje obrise pomorskega plovila, vsak detajl v notranjosti pa to močno vez samo še potrjuje – logotip, številke sob in koordinate; hodniki s paleto barv, ki nas ponesejo v podvodno avanturo, ko se sprehajamo proti sobi – vsemu temu daje morje življenjsko moč in navdih.

Zgradba je zgrajena iz opeke in cementa, ljudje pa so tisti, ki ji vdahnejo dušo. Izvrstna restavracija Navis z najboljšim šefom kuhinje na tem območju nudi gostom dobrote, ki vas bodo navdušile; vse temelji na preprosti ideji. Ta izvira iz misli, da naj uporabimo vse, kar nam narava nudi v popolni svežini, te pridelke pa minimalno obdelamo in pustimo okusom, da govorijo sami zase.

Restavracija Navis je veliko več kot le hotelska restavracija; je srce in duša hotela Navis. Hotelske sobe in apartmaji z osupljivim razgledom na morje in prostornimi balkoni ponujajo gostom oazo miru in spokojnosti, kjer se lahko v zasebnosti in za zaprtimi vrati sprostijo. To je lahko vaš drugi dom. Edinstveno oblikovane sobe s kombinacijo toplih barv in drznim izrazom golih betonskih zidov nudijo gostom posebno izkušnjo, ki jo težko najdemo kjerkoli drugje.

Navisov center dobrega počutja s finskimi in turškimi savnami nudi gostom dodatno sprostitev, ki odžene vsakodnevni stres. Ogrevani notranji in zunanji bazen nudi možnosti za osvežitev ali vadbo vse leto. Za tiste goste, ki imajo raje dotik narave, pa ponujajo zasebni neposredni dostop do morja iz njihove krajinsko oblikovane plaže … Zares edinstvena izkušnja za telo, duha in dušo.

Ljudje in strast so duša Navisa. Nič ne bi moglo biti bolj resnično od tega, kajti to opazimo že z vstopom skozi vrata, ko nas pozdravi osebje hotela. Mlada ekipa zagnanih strokovnjakov, ki verjame v to, kar dela. Zaposlovanje lokalnih talentiranih strokovnjakov in nudenje doma v Navisu jim je dalo možnost, da so rasli kot podjetje in so postali več kot le ekipa ljudi, ki ponuja neverjetne in nepozabne počitnice svojim gostom … Dalo jim je priložnost, da vsakega sprejmejo in postane član njihove družine.

Na kratko, Design hotel Navis ni le navadno mesto, kjer bi ljudje spali in preživljali svoje počitnice … Navis je mesto, kjer se posameznik poveže z zibelko življenja in svojo dušo ter izkusi lepšo stran življenja.

Navis je mesto, kjer je gost del družine.