Hotel Crysral se nahaja v vasi Fügen v dolini Zillertal v osrčju Tirolske. Stoji 700 metrov od centra tega alpskega bisera. Za namestitev ponujajo sobe, suite in družinske apartmaje.

Gostom sta na voljo odlična restavracija s sezonsko kuhinjo, ki temelji na lokalnih sestavinah, in prestižni spa z bazenskimi površinami, kjer celo najbolj zahtevni najdejo nekaj zase. Govorimo seveda o savnah, masažah, lepotnih terapijah in vsem tistem, kar naše bivanje naredi prijetnejše.

Za gastronomske užitke skrbi priznani kuharski mojster Reinhard Marschall, ki prisega na lahko sodobno kuhinjo, znani pa so tudi po bogati vinski kleti. V sobi vas čaka vse udobje, na posteljah mehak puh, za oknom pa pogled na neokrnjeno naravo. Udobje občutite na vsakem koraku.

Seveda se hotel Crystal nahaja v okolju, kjer bo smučanje nepozabno. Dolina Zillertal je zaradi svojih brezmejnih možnosti poimenovana tudi kot najbolj aktivna dolina na svetu. Celotno področje vam ponuja kar 487 kilometrov smučarskih prog, ki skupaj pričarajo edinstven smučarski dopust. Hkrati pa je v regiji na voljo zelo veliko dodatne ponudbe, ki kar čaka na vas. Smučarski centri so med seboj oddaljeni le z nekaj minut vožnje, tako lahko vsak dan smučate na drugem smučišču. Na voljo je tudi ski bus, ki vozi po dolini. Odlična izbira za pravi smučarski safari!